Vi har trent lattermusklene, de små grå, store og små muskelgrupper, mindfulness og vi har blitt bevisst egne valg…..

4 ivrige energiske, glade mennesker startet samarbeidet i begynnelsen av året og gikk optimistisk ut for å få i gang et kurs som  skal ivareta hele mennesket. Vi vet at  det er aldri for sent å gjøre en endring i livsstil…..

UANSETT HVOR SAKTE DU LØPER SÅ KNUSER DU ALLE SOM LIGGER PÅ SOFAEN……..

Rammen rundt helgen settes med Chestnuts: Think Well – Eat Well – Move Well  – Be well… Det ble  inspirasjonsboost om motivasjon, vaner, verdier og hvordan skape varig endring. En start er bevissthet og oppmerksomhet på hvor du er akkurat nå og hva skjer når autopiloten får for stor plass. Du kan faktisk trene ved å ikke gjøre noen ting.

Lykkesalat ble servert til lunch med både rødbetkaker, humus, egg og gulrotsuppe.  Fakta om byggesteiner som karbohydrater, proteiner og fett ble delt med stor entusiasme. Mange av oss ble overrasket av hvordan hormoner påvirker balansen i kroppen. Vi ble alle inspirert til å legge om litt på kostholdet og lese mer om hvilke ingredienser som er i maten vi spiser.

Med Atle på laget blir trening GØY. Atle har fått fart på kjendiser som Wayne Gretsky, Janet Jones, Cindy Crawford, Jennifer Aniston og Tiffani Thiessen. Som proffesjonell danser gir han oss en treningsglede slik at vi glemmer at det er trening vi faktisk holder på med. Det er mye god trening i en god latter.

Dette er hva noen av våre deltagere har sagt etter kurset:

Monica: Fantastisk kurs med masse AHA opplevelser i forhold til kosthold, coaching og trening. Hadde det så gøy med en haug av morsomme damer….og mann(treneren). Er forsatt støl i muskler jeg ikke visste fantes. UTROLIG DIGG MAT …MMMM. Anbefales på det sterkeste! Det er bare å melde seg på neste kurs..

Ingvild: Anbefaler dette kurset innen trening, kosthold og coaching med dyktige og entusiastiske kursledere i Fit4Life. Et gjennomført konsept som virker. Det var både GØY og lærerikt! Tusen takk for 2 inspirerende dager

 

Vi er takknemlig og fylt med energi til neste runde og ønsker DEG velkommen
14 og 15 oktober 2017  –

Iren Tingulstad, Atle Hoff, Runa Braathen og Elsa Grimsmo