90600662 elsa@presenza.no

Det er lett å låse seg til en bestemt måte å gjøre ting på. Du blir offer for dine vaner. Virkeligheten er at du kan komme opp med mange nye måter å bruke dine styrker på.

Husk at du er eksperten på deg selv. Gi deg sjansen til å utforske og uttrykke dine beste egenskaper på forskjellige måter. Ikke la deg stoppe av trangen til å gjøre noe perfekt. Det er ingen perfekt bruk av styrker.

I stedet kan du spørre deg selv: Hvordan kan jeg bruke en avsignaturstyrkene mine mens jeg snakker med sjefen min? Hvilken karakterstyrke vil hjelpe meg å levere denne presentasjonen? Hva vil støtte meg i denne e-posten jeg skriver? Når du reflekterer, diskuterer og prøver ut karakterstyrkene dine vil ideene dine myldre.

Du vil innse at mulighetene er uendelige.

Vil du vite mer om karakterstyrkene? Bli med på workshoppen om Styrke. Søndag 19.juni kl. 10.