90600662 elsa@presenza.no

 Jeg har hørt om mange som har fortalt meg om heltene deres. En helter en betegnelse på en særdeles beundringsverdig person som har utført en stor dåd og som av den grunn har vunnet stor heder og ære.

-Fra jeg var liten lot du meg sitte på fanget for å spise frokost, jeg fikk gynge på foten din, tok meg med på reisene og møtene du hadde som emisær -du smurte matpakke til meg på ungdomsskolen og gymnaset. Du fortalte historier -lærte meg dine tanker om rett og galt, og når jeg var på det vanskeligste i tenårene mine gav du meg frihet også: jeg er her når du trenger meg.

Du ble tidlig alene når mamma gikk fra oss – allikevel var du så fornøyd og takknemlig-du sa du hadde hatt ditt livs kjærlighet -og nå var det din tid.

Vi har hatt hadde mange lange stunder rundt frokostbordet på Greff -på din barndomsøy Smøla. Nå har livets alderdom tatt deg, ikke alt du får med deg–husker ikke helt hva jeg forteller og forstår ikke alltid hvor du er eller hva som skjer med deg.

Men «still alive»-Fortsatt min helt-like takknemlig–fornøyd–og senest for en månedsiden da du lå på sykehuset fortalte du meg: Livet er en sirkel og du må passe på så hele tiden lager sirkelen større–ellers forsvinner livet ditt!!

Da spurte jeg deg–hvordan er din sirkel nå? Da kom svaret klart å tydelig og du viste meg en liten sirkel med dine stive fingrer–Den er ikke så stor men jeg er her i øyeblikket med min oppmerksomhet-Det er nok!!

Min helt –livsvisdom har du alltid gitt mange-gjennomtiden–for meg ble denne stunden det fineste jeg har fått av en mann på 94 år-min Helt. Å leve med en så stor tilfredshet–takknemlighet–glede og fred er de de fleste av oss ønsker–Du er mer en min helt–Du er min rollemodell. Hvordan er det mulig.

 

Har du hørt om KRAFTEN AV BEVISSTHET–

Det er ikke noe «vissjivassji»-eller det som noe vil kalle det englete. Vår hjerne består av bevissthet, tenkehjernen, som styrer vår fornuft. Den har også en del vi kaller underbevissthet, som blant annet styrer våre følelser-faktiskhele 95% styres av vår underbevissthet. Den er en opptaks, -og avspillingsmekanisme. Med stor lagringskapasitet, lynrask, og bruker det den blir programmert med… og bruker det igjen og igjen….

 

Bli bevisst ditt ubevisste-

Ta med deg den erfaring du kjenner er hensiktsmessig å ha og som noen har ønsket å gi deg – med kjærlighet! Søk etter din Helt også i deg selv.

 

https://express.adobe.com/page/XNlN4ByOAKR7v/

 

PS.: Har du hørt sangen Søk etter helten I deg selv?  Https://www.youtube.com/watch?v=ntuqTuc6HxM

You’ve got to search for the hero inside yourself/ Search for the secrets you hide/ Search for the hero inside yourself/ Until you find the key to your life/