90600662 elsa@presenza.no

Jobbstatus

Et hjelpemiddel til å få oversikt over hvordan den delen av livet ditt som handler om jobb er akkurat nå, og som kan gi klarhet på en visuell måte. Det indikerer hvor tilfreds du er akkurat for øyeblikket på de forskjellige områdene i jobb-livet ditt.

Hva er din NÅ – status?

Det er ikke snakk om hvor vellykket du er i egne eller andres øyne, eller hva du synes du burde leve opp til. Det handler om din grad av tilfredshet.

[wheelpro id=2]

Vi hjelper deg til å følge drømmen – sette mål – se egne muligheter og realisere eget potensial

Vi har lang erfaring og kan vise til gode resultater – kontakt oss for en uforpliktende strategisamtale: Hvordan gjøre endringer i ditt liv!

Anne:

Noen ganger kommer man til et punkt i sin karriere der man har behov for å stoppe opp, reflektere og kanskje foreta noen kursendringer. Da er det godt at det finnes profesjonelle og flinke mennesker man kan oppsøke som er drivende dyktige til å stille spørsmål – og bidra med akkurat den riktige balansen mellom å utfordre og støtte opp om de prosesser og valg man står overfor. En slik hjelp har Elsa vært for meg; en klok, varm og dyktig coach som har vært et avgjørende og viktig bidrag på et viktig stopp-punkt i min yrkeskarriere.»

Camilla:

Anbefales! Rask og god kommunikasjon. Veldig fornøyd! Jeg hadde berikende og inspirerende møter med Elsa. Hun er motiverende og god på få frem løsninger