Hei - Elsa her...!

Jeg er karrierecoach og mentor
Bli med så utforsker vi sammen dine muligheter

Er du i en omstillings-prosess, står uten jobb, har lyst på en ny jobb, er nyutdannet eller usikker på veien videre?

Har du tanker om å få noe mer ut av jobben din, starte for deg selv eller er du en av de som er i en omstillingsprosess på jobben og ikke er sikker på hva du ønsker eller passer til? Kanskje opplever du å stå uten jobb, har lyst på ny jobb, men tørr ikke å gå veien videre…..

I en coachingprosess blir du mer bevisst på hva som gir deg energi, glede og motivasjon. Når du er bevisst dine verdier, holdninger, personlige egenskaper, ferdigheter og kompetanse vil du lettere kunne gjøre dine valg.

Karrierecoaching er:

Systematiske samtaler hvor du får en bevissthet til hvilke talenter og styrker som gir deg energi, og hvilke verdier som skaper din integritet. En drivkraft til motivasjon og mestring.

Karrierecoaching er både for deg med klare ambisjoner og som vet hvilken retning du skal gå, og for deg som ikke er sikker på hvilke endringer du ønsker.

Du har det du behøver for å gjøre de endringene du vil i livet ditt.  Utfordringen ligger i å holde oppmerksomheten og fokus på det vi ønsker på sikt.

Et tips til start er Mindfulness som trener hjernen, gjør deg i stand til å styre oppmerksomheten, og til å ta hensiktsmessige valg. Øyeblikk for øyeblikk.

Hva gjør en mentor:

 

En mentor er en veileder, løser ikke problemer, har evnene til å gi tips og la den andre ta sine egne beslutninger. Er med og opplever både nedturer og suksesser.

En mentor er ærlig og troverdig. Skaper engasjement for fagområde med entusiasme og åpenhet. Har erfaring og tørr å utfordre ved å være lyttende, oppmerksom og tilstede for sitt medmenneske. Forstår og anerkjenner andres erfaring med oppmerksomhet.

 

Hvorfor meg som din
karriere coach og mentor

NO
EN NO