90600662 elsa@presenza.no

Livshjulet

Et hjelpemiddel til å få oversikt over livet ditt akkurat nå, og som gir klarhet på en visuell måte. Det indikerer hvor tilfreds du er akkurat for øyeblikket på de forskjellige områdene i livet

Hva er din NÅ – status?

Det er ikke snakk om hvor vellykket du er i egne eller andres øyne, eller hva du synes du burde leve opp til. Det handler om din grad av tilfredshet.

[wheelpro id=1]

Vi hjelper deg til å følge drømmen – sette mål – se egne muligheter og realisere eget potensial

Vi har lang erfaring og kan vise til gode resultater – kontakt oss for en uforpliktende strategisamtale: Hvordan gjøre endringer i ditt liv!

Anne:

Noen ganger kommer man til et punkt i sin karriere der man har behov for å stoppe opp, reflektere og kanskje foreta noen kursendringer. Da er det godt at det finnes profesjonelle og flinke mennesker man kan oppsøke som er drivende dyktige til å stille spørsmål – og bidra med akkurat den riktige balansen mellom å utfordre og støtte opp om de prosesser og valg man står overfor. En slik hjelp har Elsa vært for meg; en klok, varm og dyktig coach som har vært et avgjørende og viktig bidrag på et viktig stopp-punkt i min yrkeskarriere.»

Camilla:

Anbefales! Rask og god kommunikasjon. Veldig fornøyd! Jeg hadde berikende og inspirerende møter med Elsa. Hun er motiverende og god på få frem løsninger