90600662 elsa@presenza.no

E-bok om Mindfulness i hverdag

Presenza Mindful Explorer

BOOST BEVIST OPPMERKSOMHET- FÅR HARMONI, TRIVSEL PÅ JOBB OG-I HVERDAGEN 

Presenza

Takk for at du vil last ned e-bok.

Vi ønsker et liv hvor vi lever og har det bra. Det handler om å øve på å være her og nå, og ta en pause fra hamsterhjulet og hverdagens mange aktiviteter – Ja bare være tilstede.

Du får forståelse om hva er mindfulness, hvordan du trener oppmerksomhet og hvordan en mindful livsstil kan gir deg bedre livskvalitet.

E-bok er et verktøy som skal hjelpe deg i din reise mot bevisthet, selv utvikling, oppmerksomhet og nærværende tilstedet.

 

Få bedre trivsel i hverdagen 

Mindfulnesstrening eller oppmerksomhetstrening handler derfor om å bevisstgjøre og trene opp «oppmerksomhetsmuskelen» slik at vi oftere kan ta den i bruk i hverdagen – både hjemme og på jobb. Det handler om hvordan vi kan lære å bruke vår bevisste tilstedeværelse for å forbedre livskvalitet og oppdage nye muligheter for å få det bedre med deg selv og andre, både hjemme og på jobben, og for å utvikle deg som menneske.

 

For meg er dette nå en livstil som hjelper meg til å møte livet slik det er akkurat her og nå med en holdning av nysgjerrighet, åpenhet, aksept uten å dømme.

Presenza MIndful Explorer

GODE VALG GIR DEG BEDRE LIVSKVALITET
Nedlasting

3 steps for å laste ned e-bok 

w

Registrer deg

Få mailen med linken

Last ned e-bok

Vite mer om

Presenza

 

Ambisiøst?

 

Ja og vi er ambisiøse og gjør det enkelt. Vi setter en fot foran den andre – eller hopper over gjerdet der det er lavest. Vi har fått lære av de gode og erfare av egne feil og vet at endring er mulig.Til sammen har vi mer enn 60 års erfaring om hvordan det er å være i en jobb, ha det godt og trives – Vi har erfaring med mistrivsel på jobb – fått sparken – gått i sinne og har lært at vi må finne nissen slik at den ikke blir med lasset når vi velger å bytte jobb. Vi utfordres på mange fronter og evnen til å møte det nye arbeidslivet er avgjørende for trivsel. Når du skal gjøre en endring fordi du mistrives eller har det kjipt i livet – så er det smarteste du kan gjøre er å begynne…. Du får hjelp av oss til å finne din veg – vi gjør det enkelt er alltid on-line og kan møtes deg når det passer deg – og vår arbeidstid er ofte når du ikke er på jobb. Du kan få hjelp til bedre trivsel på jobben og i livet slik at du hopper ut av senga og gleder deg til en ny dag….

om oss

Elsa Grimsmo

Det er mulig for alle å komme seg videre. Jeg tok min 3. utdannelse i og startet som gründer av PRESENZA for 9 år siden med et spørsmål: Søker du TRIVSEL PÅ JOBB slik at du kan HOPPE UT AV SENGA OG GLEDE DEG TIL EN NY DAG ? Som coach og veileder deler jeg kunnskap som jeg har lært, fått og erfart fra ulike lederroller gjennom 30 år – Noen av mine styrke er oppmerksomhet, ærlighet, lærelyst og jeg kan se hendelser og sammenhenger fra flere vinkler.Jeg er Sertifisert NLP / Goal Mapping coach og instruktør i Mindfulness og jobber gjerne samme med deg slik at du får bedre selvinnsikt og blir din beste selvlede

Per Kristian

Jeg er rådgiver og endringsleder for alle – uansett posisjon i bedriften. Siden -79 har jeg jobbet med IT og er hekta på IT systemer – og mennesker. Og særlig er jeg opptatt av der menneske og system møtes i prosesser. Min styrke er å samle informasjon, bearbeide den, lære og formidle videre med et mulighetsbilde Jeg har erfaring med IT prosjekter, leder – og prosjektledererfaring Management consulting mot private og offentlige virksomheter. Sertifisert endringsleder som benytter mindfulness og utvikler konseptet MNDFL Consulting – for bedre trivsel på jobb og med fokus på personlig styrker utvikles din veg.