Bli mer av den du er med dine naturlige talenter

Vår visjon er at alle mennesker skal utvikle sine naturlige talenter, gjennom læring og mestring, levere og lykkes i en virksomhet med mangfold.

Med passion for mangfold gir vi av vår tid og vår kunnskap for å utvikle og mobilisere talenter, skape vekst hos enkeltpersoner og i virksomheter.

Vi bryr oss –  Sharing for Life

Per Kristian Johnsen
Per Kristian Johnsen BusinessSmarts - IT konsulent og Inspirator
Opptatt av mennesker i prosesser – og der teknologi og systemer møter mennesker

Erfaring med IT prosjekter og ERP systemer siden 1979. Lederfaring, prosjektledererfaring og management consulting erfaring mot private og offentlige virksomheter.
Sertifisert endringsleder

Mer om oss
Elsa Grimsmo
Elsa GrimsmoCoaching & Mentoring for mangfold og karriere
Fasinert av menneskers forskjelligheter, nysgjerrig og med stor passion for kommunikasjon og relasjonsbygging.

Erfaring fra ulike lederroller i næringslivet gjennom 20 år og fra helse- og sosialomsorgen i 10 år – og har fra 2012 gjennomført internasjonal sertifisering i coaching, profilkartlegging og HR og ledelsesverktøy.

PARTNERE OG NETTVERK

En Online plattform for positiv psykologi verktøy!

Les mer om positiv psykologi 

Individual change to drive organizational transformation

Les mer om Prosci

«Understand – Predict – Influence  Behaviour»


Les mer om Success Strategies 

Ved å dele får vi mer!

Les mer om Smia nettverking

SAP er verdens ledende produsent av forretnings-programvare. Vi liker deres produkter, gjennomføringsevne og endeløse tilgang på informasjon og læring. Ikke minst liker vi deres filosofi:

SAP’s vision is to help the world run better and Read more

NFON ER Norsk forening for oppmersomt nærvær, en ideell organisasjon. Foreningen ønsker å bidra til utvikling av mindfulness som kvalitet innenfor oppvekst og utdanning, helse og omsorg, arbeidsliv og ledelse, samt være en pådriver for mindfulness på organisasjons- og Les mer

ADILES har lang fartstid i ERP bransjen, og gjennom mange krevende oppdrag, har de opparbeidet et bredt erfaringsgrunnlag fra ulike bransjer. Dette danner en solid og god kompetanseplattform for å arbeide løsningsorientert og effektivt i alle Les mer

GAANS ER – a  multi-national  collaboration  of  business professionals,  who  have  come  together  to  establish  a global  certifying  association.  We  are  passionately dedicated  to  the  pursuit  of  excellence  in  the   development  of  Trainer’s  and  Coaches.

Vi tar en kaffebreak og snakkes !

Kontakt oss her