90600662 elsa@presenza.no

Dette er Presenza:

Presenza er her for å utvikle og lære enkeltpersoner tankesett og strategier  for å møte et arbeids – liv i endring  Med en Robust holdning står du sterkere og reiser deg fortere når motgang kommer din vei. 

 Livsmestring skaper glede, motivasjon og energi til et meningsfylt liv.

 For at alle skal få muligheten jobber vi on-line og gjør det gjennom 1-1 prosesser, workshop -grupper og kurs . Vi deler kunnskap – erfaring og viten med deg gjennom webinar – nettsider og sosiale medier.

Elsa

drømme livet – leve drømmen

Facinert av menneskers forskjelligheter og de muligheter vi har for å nå resultater gjennom selvinnsikt, motivasjon og mestring. Møter deg der du er. Med stor lidenskap for læring og gjennom refleksjon skape mulighetsbilder.

Jeg deler kunnskap og erfaring fra ulike lederroller i næringslivet gjennom 20 år, fra helse- og sosialomsorgen i 10 år. Som medarbeider er du fokus og jeg hjelper deg med karriereutvikling og jobbendring enten det er ønske om å bytte jobb, organisasjonsendringer eller sykefravær som skaper utfordringer for den enkelte.

Per Kristian

når menneske møter system…

Jeg er hekta på IT systemer – og mennesker. Og særlig er jeg opptatt av der menneske og system møtes i prosesser.  Min styrke er å samle inn informasjon, bearbeide den, lære og formidle videre som et mulighetsbilde – og gjerne et stort mulighetsbilde.  

Jeg har erfaring med IT prosjekter og ERP systemer siden 1979. Lederfaring, prosjektledererfaring og management consulting erfaring mot private og offentlige virksomheter

Sertifisert endringsleder som benytter mindfulness og som utvikler konseptet MNDFL Consulting – for bedre samspill mellom oss og våre kunder.

NO
EN NO