90600662 elsa@presenza.no

Hva sier andre?

Etter mange år som coach og veileder og med flere programmer og kurs har Presenza vært med på mange ulike endringsprosesser. Vi er der for deg – når du trenger det!

Anne:

Noen ganger kommer man til et punkt i sin karriere der man har behov for å stoppe opp, reflektere og kanskje foreta noen kursendringer. Da er det godt at det finnes profesjonelle og flinke mennesker man kan oppsøke som er drivende dyktige til å stille spørsmål – og bidra med akkurat den riktige balansen mellom å utfordre og støtte opp om de prosesser og valg man står overfor. En slik hjelp har Elsa vært for meg; en klok, varm og dyktig coach som har vært et avgjørende og viktig bidrag på et viktig stopp-punkt i min yrkeskarriere.»

Camilla:

Anbefales! Rask og god kommunikasjon. Veldig fornøyd! Jeg hadde berikende og inspirerende møter med Elsa. Hun er motiverende og god på å få frem løsninger

Sissel:

Det at dere er to, gir en fin balanse. Dere utfyller hverandre, og så blir det variasjon. Flott med mye teori og tips til litteratur. Fint med øvelser.

Anne E:

At du har tid, bryr deg om, er ærlig og sier det som det er. Er direkte. Gir meg trygghet. Stoler på deg. Du har empati og du er god til å formidle.

Siri:

Elsa var oppriktig interessert i å hjelpe MEG

Astri :

Det var viktig å ha en sparring-partner i en kritisk tid