Per Kristian Johnsen

Senior Rådgiver og Trusted Advisor for start-ups og etablerte IT- bedrifter
Skal vi ta en prat ?

Fra Business Case til live-system i en sømløs prosess.

Etter 40 år i bransjen kan jeg hjelpe dere med de viktige IT-prosessene. Brukeradopsjon, systemutnyttelse og gevinstrealisering er suksesskriteriene – og vi i Presenza kompletterer din IT-leverandørs prosjektmodell og implementeringsmetodikk.

Mer enn et råd – en implementeringsplan:

Om du er en startup eller veletablert virksomhet så er IT systemer en utfordring – og dere er 100% avhengig av å ha systemer som spiller på lag og som utvikles over tid. Med utvikling følger ofte usikkerhet og ustabilitet. Det er lurt å preppe organisasjonen for oppgraderinger – å ha forberedte medarbeidere er avgjørende for å kunne hente ut gevinster. Vi vet hvordan.

IT – plan for startups:

Alle er i dag avhengig av IT – og ofte er det de små og de som er i oppstarts fasen som sliter mest med å få alle sine verktøy og systemer til å virke sammen. Tid, kompetanse og ressurser er mangelfaktorer for å finne riktige verktøy og få dem til å virke.

Vi kartlegger dine IT-behov og kostnadsrammer og setter opp et forslag til hva du trenger og hvordan verktøyene skal virke sammen. Trenger du også hjelp til å få satt i gang systemene kan jeg hjelpe deg med det også. Jeg gir deg faste priser og tydelige leveranser.

 

Hvorfor meg som din IT-rådgiver 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.