90600662 elsa@presenza.no

Det du trener på det blir du god til!

Det er betenkelig hvor lite tid som brukes på å trene på de ferdighetene som skal til for å få et team som fungerer godt samen. Et håndballag, et kor eller en teatergruppe ville aldri stilt opp på banen eller på en scene uten å ha trent for å levere det som forventes.

Det finnes mange grupper og team i arbeidslivet i dag, men hvor mange av disse har et godt treningsprogram som driver de fremover til å bli enda bedre? Er det meningen at i jobbsammenheng skal teamarbeid tas på sparket og den enkelte skal være impulsiv og spontan? Jeg tror ikke det er slik tenkt, men jeg tror det er forventet at teamene selv skal finne ut hvordan de skal samarbeide godt og kjenne seg som en sammensveiset gjeng for å være effektive og nå sine mål.

Tydelige mål for teamet er et av flere avgjørende forhold som må være klarlagt. For å nå felles mål er teamet avhengig av hverandre. Det er derfor viktig at den enkelte forstår at egen adferd og kommunikasjon påvirker gruppen.

Teamorganisering kan være en god metode for å øke effektivet, samhørighet og arbeidsglede. Men det er helt nødvendig også for team i næringslivet å trene for å bli gode.

SPILL MEG GOD – bli med på workshop tren for å bli bedre!

[jetpack_subscription_form title=”Følg med på hva vi mener” subscribe_text=”Oppgi epostadressen din for å få nyhetsbrev og varsler om nye innlegg via epost. (Vi lover å ikke spamme deg…)” subscribe_button=”Ja takk!” show_subscribers_total=”0″]