90600662 elsa@presenza.no

Et varmere og smartere arbeidsliv – i vekstsonen!

Vi er så heldige å ha noen gode nettverk rundt oss, og Vigdis er alltid inkluderende og raus. Det dukket derfor opp en invitasjon og en anbefaling til å være med på møte i SMIA. Vi er permanent nysgjerrige og stilte opp i Strandgata i Oslo med åpent sinn.

Når vi leste oss opp på hjemmesiden og registrerte oss som medlemmer var det full match på verdier: SMIA er en møteplass, både fysisk og digital, som bidrar signifikant til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv

Det er som vi skulle ha sagt det selv!

Smia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spennende foredrag, engasjerte og dyktige foredragsholdere med viktige tema og en gjeng med fantastisk inspirerende mennesker som publikum gjorde dette til ukas høydepunkt. For oss som er opptatt av menneskers talenter og ressurser er dette en arena som vi skal få mye glede av videre. FeelGood og læring er ingen dårlig kombinasjon.

Vi fikk blant annet en dose teamarbeide av Torstein Ellingsen – ikke hadde jeg tenkt at vi kunne lære det av å spille trommer…

Fil 14.03.2017, 08.47.17

Å lære teamarbeide og snakke jazz samtidig – det kan ikke bli bedre!

Bak SMIA står blant annet gründeren av businessmastering AS – Rune Semundseth og hans flokk av medarbeidere – en gjeng som har mye av det samme fokuset som oss. Sikkert derfor vi følte oss så hjemme der!

SMIA står for :

Samskaping, Mestring, Inspirerende og Anerkjennelse

Ambisjonen for SMIA er et varmere og mer inkluderende arbeidsliv – der leder og medarbeider utfordrer hverandre og skaper verdier og tilhørighet sammen. Når det er varmt nok i SMIA kan vi forme arbeidslivet til noe annet og bedre, det krever en viss temperatur. For å kunne få til dette trener vi lyttemuskelen, vi bruker nysgjerrigheten og fantasien, vi setter inspirerende mål, vi gir hverandre anerkjennelse. Vi skaper praktiske arbeidsredskaper sammen.

Her kan dere lese mer om SMIA

 

Blogglistenhits